Välj en sida

Lediga Jobb

EKA rekryteringsprocess

Det är viktigt för oss att varje rekrytering blir Win/Win för både parter. Stegen i vår anställningsprocess är designat för att säkerställa detta. Eftersom EKA är en Internationell arbetsplats söker vi efter orienterade talanger för att starka vårt Teamwork. Utforska våra lediga tjänster och ansök den som passar din talang bäst. Vi välkomnar din ansökan till de tjänster som stämmer överens med kriterierna i jobbannonserna. Vi välkomnar alla sökande!

*Försäljningschef/Projekt – Key Accounts Manager

EKA erbjuder dig ett självständigt arbete med en central roll i vår tillväxtresa.

Du arbetar med hela säljprocessen vilket innebär att du hittar och bokar och genomför möten, föreslår produkter och lösningar och följer upp med de största prospekts som finns i marknaden.

Du skapar nya kundrelationer med 100% säljfokus på de befintliga produkterna och/eller som kan utvecklas efter kundens behov. Till din hjälp har du engagerade kollegor och organisationschef som är måna om att just du ska lyckas i din roll.

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi vill jobba med människor som uppnå det exceptionella och som har modet att skaffa möjligheter och att framgångsrikt uppnå våra instruerade mål.

Din profil

Vi söker dig som redan har en säljerfarenhet och kan hantera ett samarbeta med stora företag och du brinner för att skapa och utveckla goda affärsrelationer. Som person är du målinriktad, van att jobba självständigt samt en god lagspelare. Du söker aktivt den information som krävs för att förstå och ligga i framkant i vår bransch, det är meriterande om du har affärs nätverk i Sverige.

Kvalifikationer

Högskola eller universitetsutbildning

Mycket bra kunskaper i svenska, tal och skrift

Mycket bra kunskaper i engelska, tal och skrift

Om du är intresserad, mejla ett personligt brev tillsammans med din CV till info@eka-knivar.se

Vänligen observera att vi endast svarar på din ansökan om du har blivit utvald till nästa steg av att gå på en intervju.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial